Ambalaj inovativ pentru cafea – prepari cafeaua direct in punga

Punga cafea laminata postata de ExoniaDin seria noutatilor pe piata cafelei: Nature’s Coffee Kettle este un brand de cafea cu totul special, ei comercializeaza cafea care se poate prepara direct in punga. Este o solutie pentru pasionatii de outdoor si, fiind o punga laminata in multe straturi, este si izolata: mentine cafeaua calda, dar nu te frige. Este perfecta pentru excursionisti. Apa este turnata prin partea de sus, unde exista un zipper. Apoi, cafeaua se poate bea dintr-o gura de scurgere din plastic cu capac.

Punga de cafea laminata este din 3 straturi: PET + PET metalizat vacuum + polipropilena CAST. Punga de cafea este imprimata in 7 culori cu cerneluri pe baza de apa, iar desingnul este dedicat „outdoor-ului”.

Punga de cafea are colturile rotunjite, pentru ca atunci cand este umpluta sa aiba aspect de cana. Mai prezinta si gauri pentru degete (poate fi tinuta ca o cana) 🙂 Sursa aici.

Acest ambalaj este unul foarte special, insa nu se potriveste oricarui brand. Pentru pungi de cafea laminate, in format traditional, contactati specialistii Fabricii De Ambalaje Exonia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.